Kuntahakemisto

Katso kartalta lähin palvelu

Hae kuntahakemistosta

Art Deco Hotel and Restaurant Oy

Alanteentie 9 58700 Sulkava

WWW: www.artdecosulkava.fi
Email: eki@artdecosulkava.com
Y-Tunnus: 2487692-0
Puhelinnumero:

Tervetuloa Sulkavalle ja kevättalvella 2020 kunnostettuun ART DECO hotelli-ravintolaan. V. 1860 valmistunut hotelli-ravintola rakennus sijaitsee Saimaan rannassa kauniilla paikalla, pääkadun, Alanteentien varrella, noin 300 metriä Sulkavan kirkonkylän keskustasta ja mansardi-kattoisten rakennuksien alueella.

Hotellialueeseen kuuluu myöskin KULKEMUS-niminen veneilykeskus. Venepaikkoja on 34. Veneilijöille mahdollisuus varata aito puulämmiteinen sauna joka tarjoaa makoisat löylyt. Käytössä myös pesula,keittotilat sekä WCt ja suihkut

Aistikkaasti sisustetut hotellihuoneet sijaitsevat toisessa kerroksessa. Suihku ja wc sijaitsevat yläkerran aulatilassa jossa myöskin TV ja sohvaryhmä. Rakennuksessa ei ole hissiä. Vieraiden käytössä on myös alakerroksen oleskelutila, joka on kalustettu ja sieltä löytyy televisio, lehtiä ja kirjoja.

Alakerrassa on mannermainen ravintola, jonka ruokalistalta voi helposti valita jokaiselle mieluisan tuoreen ja raikkaan aterian. Ravintolalla on A-oikeudet. Rakennuksen yhteydessä on 24-paikkainen terassi, jossa voi nauttia mukavasti ruokatarjoilut ja vaikkapa cocktailit.

Toivotamme sinut tervetulleeksi savolaisen vieraanvaraisuuden ja aidon palvelun pariin aterioimaan ja majoittumaan.

Ilo on puolellamme!

Tuotteet ja palvelut

Yhteyshenkilöt

Ei kuvia

Verkkotunnukset

pocolocodesign.fi
Rekisteröity 16.7.2012, vanhenee 16.7.2018

artdecosulkava.fi
Rekisteröity 21.5.2020, vanhenee 21.5.2022