Kuntahakemisto

Katso kartalta lähin palvelu

Hae kuntahakemistosta

ILMASTOINTI EXPRESS

03400 Vihti

WWW: http://ilmastointiexpress.fi/
Email: jussi.jaatio@pp.inet.fi
Y-Tunnus: 2691153-1
Puhelinnumero:

Ilmastointi Express on ajoneuvojen ilmastointihuoltoihin ja -korjauksiin erikoistunut yritys Vihdistä. Suoritamme huolto- ja korjaustöitä henkilöautoille, pakettiautoille ja kuorma-autoille sekä myös maatalous- ja maansiirtokoneille.

Yrityksellämme ei ole kiinteää toimipaikkaa, vaan suoritamme työmme liikkuvalla kalustolla joko asiakkaan luona tai sovitussa paikassa. Tämän päivän isoja maansiirto- ja maatalouskoneita on lähes mahdoton siirtää helposti huoltoon, joten olemme halunneet tehdä huollot asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi menemällä itse paikan päälle.

Yrityksellämme on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) lupa käsitellä kylmäaineita sisältäviä laitteita ja koneita (asetus452/2009).

Tuotteet ja palvelut

Suoritamme huolto- ja korjaustöitä henkilöautoille, pakettiautoille ja kuorma-autoille sekä myös maatalous- ja maansiirtokoneille.

Ilmastointihuoltojen ja -korjausten lisäksi autamme myös muissa töissä missä vain pystymme. Kauttamme onnistuvat mm. sisäpuhdistukset, teippien poistot, polttimoiden vaihdot, otsonoinnit (hajujen poistot), akkujen kuntotarkastukset ja vaihdot sekä muut pienet hommat jotka eivät vaadi auton ylös nostoa.

Kauttamme myös ilmastointiin liittyvät osat ja tarvikkeet, kompressorit, kuivaimet, lauhduttimet ym, soita tai laita meiliä ja kysy tarjous!

Yhteyshenkilöt

Juhani Jäätiö 0400-405880
Ei kuvia