Kuntahakemisto

Katso kartalta lähin palvelu

Hae kuntahakemistosta

Ravintola Smarthouse

Elektroniikkatie 8 90590 Oulu , Suomi

WWW: fazerfoodco.fi/smarthouse
Email: smarthouse@fazerfoodco.fi
Facebook: facebook.com/RavintolaSmarthouse/

Päätoimiala: Ravintolat
Y-Tunnus: 0873697-9
Puhelinnumero:

Ravintola Smarthouse

Ravintola Smarthouse on moderni ravintolakokonaisuus Oulun Linnanmaan teknologiakylässä. Meille ovat tervetulleita kaikki hyvän ruuan ystävät nauttimaan herkullisesta lounaasta ja virkistävistä iltapäiväkahveista. Tervetuloa!

Aloita aamusi rennosti ja istahda valmiiseen pöytään! Smarthousen herkkukattaus aamuvirkuille tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja: luomupuuroa, vastapaistettuja sämpylöitä, ihania täytteitä sekä suosittuna uutuutena Fazer Alku -myslibaari. Kyytipoikana tuoretta kahvia, teetä tai tuoremehua. 

Lounasvalikoimamme ei kalpene isonkaan nälän yllättäessä. Joka arkipäivä on tarjolla kotiruoan kestohittejä, makumuistoja maailmalta, pizzabuffet sekä takuuherkku Just for you -annos. Jos haluat ottaa astetta kevyemmin, kulje salaattibaarimme kautta tai testaa kasvisherkkujen helmiä. 

Kiire ja kiristää? Poikkea virkistävälle välipalalle! Tai nappaa kokkiemme loihtimat take away -ruoat mukaan. Myös kokous- ja juhlajärjestelyt hoituvat kauttamme ammattitaidolla ja toiveitasi kuunnellen – kysy lisätietoa henkilökunnaltamme.

Tuotteet ja palvelut

Yhteyshenkilöt

Ei kuvia

Verkkotunnukset

amica.fi
Rekisteröity 1.1.1991, vanhenee 31.8.2020

honkapirtti.fi
Rekisteröity 25.4.2007, vanhenee 25.4.2020

ravintolaplatta.fi
Rekisteröity 30.11.2018, vanhenee 30.11.2020