Kuntahakemisto

Katso kartalta lähin palvelu

Hae kuntahakemistosta

Taikayölomat Ay-Taikayö Camping

Kajaniementie 79 31720 Urjalankylä , Suomi

WWW: www.taikayocamping.fi
Email: taikayonlomat@gmail.com, info@taikayocamping.fi
Y-Tunnus: 2596121-1
Puhelinnumero:
Puhelinnumero 2:

Taikayölomat Ay-Taikayö Camping

Taikayö Camping sijaitsee kauniin ja kalaisan Rutajärven rannalla Urjalankylässä, eteläisellä  Pirkanmaalla. Puhdas luonto, upea järvimaisema ja suomalainen perinteinen maaseutu kutsuvat viihtymään ja nauttimaan kesäisistä päivistä.

Jo vuosikymmeniä samalla paikalla sijainnutta, koko perheen viihtyisää ja rauhallista lomakeidasta on keväällä 2014 merkittävästi kohennettu ja siistitty. Pensaita, puita ja rantakasvillisuutta on runsaasti karsittu, ja nyt on alueen joka kolkasta esteetön näkymä kauniille järvenselälle. Rakennuksia on maalailtu ja korjattu, tietä reunustaa viehättävä riukuaita, rantaan on rakennettu uusi venelaituri. Suuri osa alueesta on vehreää nurmikkoa, jossa on runsaasti tilaa niin karavaanareille kuin telttailijoille.
Rakennuksia ja aluetta on kohennettu lisää talven 2015-2016 aikana.

Sähköisiä vaunupaikkoja on yli 70, joista osa kausipaikkoja ja telttailijoille on varattu tasainen nurmialue lähellä rantaa. Puiden varjossa on 8 leirintämökkiä ja kaksi isompaa hirsihuvilaa. Lapsiystävällinen, hiekkapohjainen uimaranta on entistä laajempi ja siitä on muodostunut jälleen suosittu retkeilypaikka matkalaisten lisäksi myös paikallisille asukkaille. Vastaanoton yhteydessä olevassa kahvilassa on olutoikeudet ja tarjolla myös pikkusuolaista ja kahvia leivonnaisineen. Viihtyisältä terassilta on avara ja kaunis näköala alueelle ja Rutajärvelle.

Tuotteet ja palvelut

Yhteyshenkilöt

Sanna Leino
Ei kuvia

Verkkotunnukset

taikayocamping.fi
Rekisteröity 26.3.2014, vanhenee 26.3.2022