Kuntahakemisto

Katso kartalta lähin palvelu

Hae kuntahakemistosta

Asianajotoimisto Suojanen & Alanen Oy

Aleksanterinkatu 33 B 33100 Tampere , Suomi

WWW: https://www.suojanen-alanen.fi
Email: toimisto@suojanen-alanen.fi
Y-Tunnus: 1586152-4
Puhelinnumero:
GSM:

Asianajotoimisto Suojanen & Alanen Oy on perustettu vuonna 2000. Yhtiö jatkaa Asianajotoimisto Pentti Suojanen Oy:n yli neljäkymmentä vuotta jatkunutta asianajotoimintaa. 

Toimistossa työskentelevät asianajajat Pekka Suojanen ja Jukka-Pekka Alanen, jotka ovat toimiston osakkaita. Lisäksi palveluksessamme ovat asianajajat Reetta Pasanen (äitiyslomalla) ja Miisa Karjalainen, varatuomarit Annika Luhtanen ja Mikko Ravi sekä toimistosihteeri Aulikki Hartman.

Painopistealueemme ovat yhtiöoikeus, kiinteistöoikeus, perintöoikeus, rakentamisoikeus ja yrityssaneeraus, lisäksi hoidamme luonnollisesti oikeudenkäyntiasioita.

Toimintamme lähtökohtana on tuottaa asiakkaille laadukasta palvelua oikeudellisissa ongelmissa. Eteenpäin suuntautuva ja aikaansa seuraava työskentelytapa yhdessä vahvan ja pitkän asianajoperinteen kanssa mahdollistaa toimeksiantojen läpiviennin käytännönläheisin ja toimivin ratkaisuin.

Toimeksiantomme ja kaikki niihin liittyvät tiedot ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Toimiston asianajajat ovat Suomen Asianajajaliiton jäseniä, joka valvoo toimintaamme.

Noudatamme toimeksiannoissamme Suomen Asianajajaliiton vahvistamia hyvää asianajotapaa koskevia ohjeita, katso tarkemmin www.asianajajaliitto.fi.

Toimistollamme on Suomen Asianajajaliiton edellyttämä voimassaoleva toiminnan vastuuvakuutus.

Tuotteet ja palvelut

Yhteyshenkilöt

Jukka-Pekka Alanen
Ei kuvia

Verkkotunnukset

suojanen-alanen.fi
Rekisteröity 28.9.2001, vanhenee 31.8.2023