Kuljetinjärjestelmiä kilpailukykyiseen tuotantoon

Mat-Service Oy on forssalainen teollisuuden kuljetinjärjestelmiä suunnitteleva ja toimittava yritys. Olemme Erikoistuneet hygieenisten tilojen, kuten elintarvike-, elektroniikka ja paperiteollisuuden kuljetinjärjestelmiin. Palvelumme kattaa kokonaisvaltaisesti suunnittelun, laitetoimitukset, kokoonpanon, asennukset ja huollon tarvikemyynteineen.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille vahvalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella hyväksi havaittua huolto- ja asennuspalvelua teollisuuden materiakäsittely- ja pakkausjärjestelmiin.

Tulevaisuuden toimija

Mat-Service Oy on vuodesta 2000 lähtien toiminut kuljetinjärjestelmiä suunnitteleva ja valmistava yritys. Tuotantotilamme sijaitsevat Forssan Matkussa - hyvien ja lyhyiden yhteyksien päässä Etelä-Suomen kasvukeskuksista. Asiakkaamme ovat noin 150 kilometrin säteellä meistä, mikä takaa nopean huoltovasteajan. Palveluksessamme työskentelee kolme henkilöä.

Olemme kasvaneet nopeasti ja Mat-Servicestä on tullut merkittävä kuljetinjärjestelmien toimittaja kotimaan teollisuudelle. Tavoitteenamme on kasvaa edelleen - olemme juuri laajentaneet merkittävästi tuotantotilojamme 240 neliöstä 940 neliömetriin.