Mobar ravintolat

TOTEM – MOBAR KAUKAS – KISAKROUVI – JEHU

Mobar-ravintolat

Mobar-ravintolat on paikallinen, vuodesta 2006 toiminut yksityinen ravintola-alan yhtiö. Nykyiseen omistajapohjaansa se muotoutui vuonna 2018.

Raikkaalla ja rempseällä Etelä-Karjalaisella otteella asiakkaitaan palveleva yksilöllinen baarikokonaisuus.

 

Jokaiselle jotakin

Mobar-ravintoloiden baareista löytyy keskustan menopaikasta, lähiöravintoiden vaihtoehtoihin sekä maaseudun maalaisromantiikasta nauttiville aina jotain. Tutustu alta baareihimme tarkemmin.

RAVINTOLA TOTEM

 

Keskustassa toimiva perinteinen kaiken kansan baari. Sisältä löytyy biljardia, karaokea, elävää musiikia sekä Etelä-Karjalaisella rempseydellä ja asenteella voideltua henkilökunta.

LUE LISÄÄ

 

RAVINTOLA JEHU

 

Maalaistunnelmaa parhaimmillaan. Tule nauttimaan Jehun kehutuista pitsoista tai useista muista ruokalistalla olevista annoksista. Jehun aina iloinen ja rempseä henkilökunta on Ilolla vastassa niin janoisia kuin nälkäisiä tulijoita varten. 

LUE LISÄÄ

 

MOBAR KAUKAS

 

Lähiöbaaria parhaimmillaan. Tule tutustumaan lämminhenkiseen kaukaan ilmapiiriin ja ole kuin kotonasi.

LUE LISÄÄ

 

WANHAPANKKI

 

Wanhapankki sijaitsee Lauritsalan ytimessä nimensä mukaisesti vanhan pankin tiloissa. Pankista löytyy kaikkea bändi-illoista karaokeen ja biljardista dartsiin.

 LUE LISÄÄ

KISAKROUVI

 

Jäähallin kupeessa toimiva lähiöbaari. Ennen tai jälkeen pelien baarissa voi nauttia janoon virvokkeita. Raikkaan ilmapiirin ohella tarjotaan useita kertoja kuukaudessa elävää musiikkia. Myös tikanheitto mahdollisuus.

LUE LISÄÄ

 

KELLARISAUNA

 

Aivan keskustassa vuokrattavissa monipuoliset saunatilat isomman tai pienemmän porukan käyttöön. Myös tarjoilut tilattavissa valmiina.

LUE LISÄÄ

Mobar lyhyesti

Mobar Oy on aloittanut baaritoiminnan vuonna 2006 kolmen yrittäjän voimalla Mobar Kaukas nimisellä baarilla. Matkan varrella on ollut baaritoimintaa useammallakin paikkakunnalla. Tällä hetkellä Mobar Oy työllistää vajaat 20 työntekijää ja toiminta on keskittynyt 5 baariin ja saunatilaan Lappeenrannassa ja Lemillä. Vuonna 2018 yrittäjäpohja muotoutui nykyiseen muotoonsa ja tällä porukalla mennään reippaalla karjalaisella otteella kohti tulevaa.

Keitä me olemme

Nina:
Aloitin urani ravintolamaailmassa vuonna 2004. Siinä yhden suuremman työnantajan palveluksessa oltuani päädyin Mobar Oy:n palvelukseen vuonna 2016 ja vuonna 2018 omistusjärjestelyiden seurauksena siirryin osaomistajaksi. Olen pitänyt todella paljon tehdystä päätöksestäni ja suurella sydämmellä palvelen mahtavia asiakkaita myös tulevaisuudessakin.

Masi:
Urani alkoi ravintolamaailmassa kirjaimellisesti maailmalla, sillä Lontoosta aloitin vuonna 1993. Siellä työskenneltyäni reilun vuoden palasin kotimaahan ja Helsinkiin. Kierreltyäni useita ravintoloita päädyin takaisin kotikaupunkiini vuonna 2006 ja heti yrittäjäksi Mobar Oy:n. Ja sillä tiellä olen ollut ja tykännyt tehdä töitä Teidän mukavien asiakkaiden eteen.

Marko:
Urani alkoi järjestyksenvalvojana paikallisessa yökerhossa vuonna 1994. Ketjuravintolassa työskenneltyäni kouluttauduin samalla alalle ja siirryin yksityiselle palvelukseen vuonna 1998. Samalla siirryin ovelta baariin. Vuonna 2006 aloin kahden yhtiökumppanin kanssa yrittäjäksi Mobar Oy:ssä. Siitä asti olen nauttinut työstäni värikkäiden ja kiinnostavien asiakkaiden  parissa. Vuonna 2018 omistusjärjestelyiden jälkeen edelleen toimitaan kolmestaan palvellaksemme parhaamme mukaan Teitä upeita asiakkaita.

Tule viihtymään!

Astu rohkeasti sisään ja tule juuri sellaisena kuin olet. Baareistamme löytyy menoa jokaiseen makuun. Työntekijämme toivottavat sinut tervetulleeksi. 

- Mobar -ravintoloiden väki