Valokuvaaja Henna Mitrunen

Studio KuvaLeipomo sijaitsee Karkkilan keskusta-alueella, osoitteessa Rajakatu 4, tai siellä, missä kuvaustehtävät halutaan toteutettavan. Kuvausajankohdat sovitaan asiakkaan toivomusten mukaisesti, joustavasti ja yksilöllisesti, yksityisen asiakkaan tai yrityksen tarpeet huomioon ottaen.

Palveluihini kuuluvat lapsikuvaukset, valmistujaiskuvaukset, kihla– ja hääpotretit, henkilö- ja edustuskuvat, lemmikkikuvaukset, juhladokumentoinnit, perhekuvaukset, muistotilaisuudet ym. Kuvat saat sähköisinä tiedostoina tai printtinä tai vaikka kumpanakin.

Yrityksille tarjoan niin henkilöstö– ja henkilökorttikuvauksia kuin tuotekuvauksia studiossa toteutettavista pienista kohteista aina tuotteiden valmistuspaikalla toteutettaviin suuriin kohteisiin.

Teen myös kuvituskuvia lehtiin ja erilaisiin julkaisuihin, yritysten esitteiden, henkilöstö– ja asiakaslehti tarpeiseen. Teen yritysjulkaisut ideasta valmiiksi painotuotteiksi tai nettijulkaisuiksi. Kirjoitan, kuvaan, laadin layoutin, taitan sekä tarvittaessa hoidan painotuotteen valmiiksi asti.

Suoritan myös toimitus–ja taittopalveluja yhdistyksille.

Tarjoan palveluani myös vuosikertomusten ja esitteiden valmistuksessa.

©Valokuvaaja/kuva-artesaani Henna Mitrusella on tekijänoikeudet kaikkiin kuviin. Kuvia ei saa kopioida, skannata, linkittää tai muuten ottaa luvatta käyttöön.

Photographer Henna Mitrunen

Studio Kuvaleipomo is located in the centre of Karkkila, at Rajakatu 4. You can come in without a reservation, and if I’m there, I can take your picture. It’s recommended to make sure the studio is open by giving me a call beforehand. You can make reservations for evenings and weekends, too. I carry out a wide range of work in the photography field, including passport and visa photos, wedding photoshoots, and many more.

©Photographer Henna Mitrunen reserves all rights for the photographs on this website. Do not copy, scan, link, or in any other way use these photos without permission.