Soita meille      Kaleva: +358403589919   Lempäälä: +358403589929
Kalevan Autokoulu logo

AJOTUNNIT JA TEORIAOPETUS HYVÄLLÄ MEININGILLÄ JO VUODESTA 1985
Kalevan Autokoulu | Tampere, Lempäälä


Starttaa mukaan lähialueen edullisimpaan ajokorttiopetukseen. Rentojen ja taitavien opettajiemme kanssa opit ajamaan alta aikayksikön. Meillä ajotunnit hoituvat ympäristöystävällisillä autoilla, ja teoriatunnit voi suorittaa kätevästi verkossa.
Autokoulussamme voit suorittaa henkilöauton, moottoripyörän, mopon ja mopoauton ajokortin. Lisäksi tarjoamme kertausajotunteja, teemme ajokyvyn arviointeja sekä annamme ajokieltokoulutuksen teoriatunteja. Suomenkielisen opetuksen lisäksi palvelemme asiakkaitamme myös englanniksi, ruotsiksi, venäjäksi ja saksaksi.

Koulutamme vuosittain yli 400 uutta ajajaa Tampereen ja Lempäälän toimipisteissämme. Meillä kaikki ajot suoritetaan oikealla autolla, pimeänajosimulaattoria lukuunottamatta. Ajokortin voi suorittaa myös automaattivaihteisella henkilöautolla. Teoriatunnit suoritetaan kätevästi verkossa, jolloin oppilaan on helpompi sovittaa teoriatuntien suorittaminen myös omien aikataulujensa kanssa.

Kalevan Autokoulu Tampereella

Palkittua ajokorttikoulutusta hyvien kulkuyhteyksien varrella – taidolla ja hyvällä fiiliksellä.
Lue lisää

Kalevan Autokoulu Lempäälässä

Asiantuntevaa ajo-opetusta Lempäälän keskustassa – joustavasti ja rennolla otteella. 
Lue lisää

International Driving School

Driving lessons in English, Swedish, Russian and German – flexibly and with top instructors.
Learn more

Hinnasto

Opi ajamaan edullisesti – voit maksaa kaikki kurssimme täysin korottomalla ja kuluttomalla osamaksulla. 
Lue lisää

Ajamaan oppii ajamalla

Pohjola Vakuutus, Suomen Autokoululiitto ja ajoratakumppanit yhdessä vastuullisen liikkumisen ja paremman liikenneturvallisuuden puolesta. Haluamme olla mukana varmistamassa erityisesti juuri ajokortin saaneiden ajotaidon – ajamaan oppii ajamalla.

Varmista ajotaitosi ja suorita liukkaankelin ajoharjoittelu yhteistyöajoradalla. Voit saada Pohjola Autovakuutukseen jopa 20% alennuksen.
Lue lisää edusta
Ajamaan oppii ajamalla - Kalevan Autokoulu
Share by: