puh. 09-8091905 | toimisto@evs.fi

Katso uusimmat tapahtumat

Espoon Verkkopalloseuran uusimmat tapahtumat löydät täältä.

Katso tapahtumat

Valmentajiamme

Jäsenet kertovat

  • Olen ihan hurahtanut tennikseen kun pelaan noita meidän EVS:n sisäisiä nelureita perjantaisin, ja myös Esport cupia ja senioriliigaa valmennusten lisäksi, ja silloin tällöin olen ollut tavallisissa kisoissakin. Intoa on enemmän kuin taitoa, mutta ei haittaa. Tulee liikuttua ihan huomaamatta, aina loppuu tunnit ja pelit kesken. Eli tennis on kyllä huippukivaa!

  • Jag vet inget bättre än att börja min morgon med tennis i gott likasinnat sällskap. Pricken på i är det goda morgonmålet, de livliga diskussionerna med mycket skratt före jobbet – vad mera kan man begära!

  • Monenlaisia pelejä, monenlaisissa kokoonpanoissa, monenlaisten pelaajien kanssa – siinäpä tämän tenniksen ilo ja suola. Peleistä jälkipeleihin, peliporukoista kaveriporukoiksi. Sämpylää ja sosiaalisuutta pelin päälle. Pelataan ihan tosissaan leikisti. Pelataan leikisti tosissaan. Kiva juttu, sinällään. Oppiakin ikä kaikki. Päiväkerho – kuten penskana. Vanhemmitenkin mukava.

  • Tennis luo uusia kaverisuhteita, jotka ajan myötä vain vahvistuvat. EVS on lämminhenkinen seura, jonne on miellyttävää tulla ja jossa on hauskaa pelata. Jos ei nyt kaikki vauvasta vaariin, niin ainakin vesselistä vaariin voivat pelata seuran tiloissa.

  • Kun 40-vuotiaana aloittaa tenniksen uutena pallopelinä ja haluaa vielä kehittyä siinä, ei kannata laskea treenitunteja. Toisaalta jokainen tunti on ollut elämäni parhaimpia liikuntahetkiä, ja liikuttua eri lajien parissa on tullut paljon. 

Yhteistyökumppanit

Ajankohtaista